bedste opskrift?! & en meddelelse!

opskrift køkken_hot til mad

En meget elsket serie, jeg har over på YouTube-kanal er en lil’ noget, jeg kan lide at kalde OPSKRIFT?! Hvis du ikke allerede vidste det, elsker jeg at hoppe i køkkenet og lave ting uden en gameplan! Saucerester, grøntsager i tern fra taco-aften, nudler, jeg ikke har brugt… you name it. Hvis det er tilgængeligt, og jeg er i et kreativt humør, kan du vædde på, at jeg bruger det til at lave noget skørt sammenkog!

Denne serie har fået sit navn, fordi jeg ofte poster tilfældige retter, jeg laver på et indfald, på mine sociale konti. Så ville et væld af jer kommentere og bede om opskriften, men fangsten var… jeg havde ikke en! Jeg vil hellere åbne en krydderipakke og lade dem flyve, indtil det føles rigtigt, end at udjævne min måleske perfekt. Så jeg regnede med, at det ville være meget sjovt at filme min køkkengalskab og tage jer med på turen, uanset om slutproduktet var helt perfekt eller ej.

Her er første afsnit af OPSKRIFT?! Jeg har nogensinde postet. Jeg anede ikke, at det ville fortsætte med at blive et af de mest populære formater på kanalen!

Lad os opsummere det bedste af OPSKRIFT?! episoder!

veganske pulled bbq champignon sandwich & makaroni salat

Nogle gange beviser jeg, at jeg er en ægte #vegansk køkkentroldmand, og tingene går magisk. Som da jeg piskede denne dobbelte opskrift på bbq-svampesandwich og vegansk makaronisalat. De var himmelske alene og endnu MERE åndssvage, da jeg kombinerede dem!

vegansk kaffekage

Jeg ville ikke kalde mig selv en bageextraordinær, men heldigvis har jeg også kunne piske nogle søde afsnit af OPSKRIFT?! En af mine favoritter var denne veganske kaffekage, der blev overraskende fugtig, smagfuld og også virkelig smuk! Faktisk laver I denne HELE tiden!

vegansk carbonara

Og selvfølgelig er en af ​​mine yndlingsting ved denne serie, at den udfordrer mig til at bruge ingredienser, jeg måske ikke altid overvejer! Ligesom denne cremede veganske carbonara-opskrift. Jeg endte med at bruge zucchinier som base i saucen, hvilket ikke ligefrem ville være mit førstevalg… men det viste sig at være et hit! Denne er en stor fanfavorit, især for alle jer pastaelskere som mig.

vegansk pink pull-apart hvidløgsbrød

Nogle gange er tingene ikke altid helt perfekte … som da jeg lavede dette lidt mærkelige lyserøde hvidløgsbrød. Nu skal du ikke misforstå, de blev super cheesy og klæbrig! jeg brugte den dej fra min kogebog, som er en fast bestanddel for mig! Men at bruge nogle resterende roe baba ghanoush dip til at gøre dem lyserøde var et dristigt valg fra min side. De så lidt (måske meget) mærkelige ud, før de bagte dem… og forblev det bagefter… men det var mildest talt en underholdende episode!

kartoffelmos vafler

Og selvfølgelig elsker jeg altid at eksperimentere, især hvis jeg har en ny gadget! I denne episode havde jeg lige fået min nye vaffelmaskine og var mildest talt begejstret. Disse kartoffelmos-vafler var lidt af en rejse… Jeg havde nogle bump på vejen for at få den rigtige tekstur og fjerne dem ordentligt, men desværre! Jeg er færdig! Den perfekte opskrift er linket i titlen, og du kan se galskaben udvikle sig nedenfor.

Som nogle af jer ved, har jeg for nylig lejet et hjem i Los Angeles! Det er super spændende for mig, fordi jeg ELSKER LA og altid har ønsket at bo der. Jeg har et væld af venner der, og selvfølgelig er der så mange veganske spisesteder at hente inspiration fra! Derfor er jeg superpumpet over at meddele, at min hovedårsag til at flytte hertil til sommer er at lægge min tid og energi i EN ANDEN KOGEBOG! Det er rigtigt, allesammen! Veganske komfortklassikere: 101 opskrifter til at fodre dit ansigt modtaget fantastisk kærlighed og støtte, og nu har jeg allerede en ANDEN kogebog i gang. Hint, hint… det tager lidt inspiration fra min OPSKRIFT?! serie, så jeg ved, du vil elske den.

Følg med for opdateringer og flere tip om mit nye projekt ved at følge mine sociale konti, og i mellemtiden, følg med på YouTube-kanalen, hvor jeg bringer 4 nye afsnit af OPSKRIFT?! i løbet af juni måned!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *