Berkeleys historiske Claremont Club and Spa

Med en fantastisk klub og pool, lækre spisemuligheder og beliggende i smukke Berkeley, Californien, bør Claremont Club and Spa toppe din liste for de næste feriesteder.

Claremont Club and Spa.

Da verden åbnede sig igen, var jeg så begejstret for at få muligheden for at rejse igen og besøge det fantastiske Claremont Club and Spa af Fairmont Hotels. Beliggende på østsiden af ​​San Fransisco-bugten i Berkeley, Californien, tilbød dette hotel ikke kun en fantastisk havudsigt, men en utrolig klub- og spiseoplevelse.

Om Claremont Club and Spa

IMG 0550 skaleret

Helt ærligt var en af ​​de bedste dele af opholdet på Claremont at kende historien om, hvor længe det har stået. Claremont Club and Spa åbnede først sine døre for gæster tilbage i 1915, så det var virkelig specielt at bo på et hotel, der er over 100 år gammelt!

Hotelværelse på Claremont Club and Spa Redigeret

På trods af bygningens alder er værelserne luksuriøse og moderne, hvilket skaber et perfekt ægteskab mellem modernitet og bygningens historie. Mit værelse inkluderede en fænomenal udsigt over San Fransiscos skyline sammen med en utrolig behagelig seng, som jeg fik helt for mig selv!

Tennisbanerne på Claremont klub og spa.

Det virkelige højdepunkt ved Claremont er deres klub. Alle gæster får fuld adgang til de aktiviteter, der tilbydes i klubben, og de tilbyder tennis, svømning, fitnessklasser, børneaktiviteter samt vandreture i nærheden. Personligt er fitnesscentret, hvor jeg tilbragte min tid med en god træning, som en af ​​deres yogatimer, efterfulgt af tid i enten den tørre sauna eller dampbadet.

Pool ved claremont Redigeret

Poolen var selvfølgelig rart til mere end blot svømning, men at slappe af og nyde noget af det berømte californiske solskin!

Den lokale spisning

Morgenmad og Claremont Club and Spa Redigeret

Det burde ikke komme som nogen overraskelse for nogen, at en stor del af at rejse for mig er maden. Jeg valgte at spise på mit værelse til morgenmad på The Claremont og var langt fra skuffet over det lækre pålæg, de leverede. Hvis det ikke er din stil at spise på værelset, har de selvfølgelig også en god brunch i weekenden på Limewood Bar og Restaurant. Eller du kan besøge East Bay Bestemmelserfor mere af en cafe-stil spiseoplevelse.

LEE 0102

Jeg nød de fleste af mine måltider på Limewood Bar og Restaurant, der ligger på ejendommen, og var imponeret over det lækre udvalg af fisk og skaldyr, der tilbydes. Menuen skifter med årstiderne for at sikre, at kun de friskeste, håndudvalgte råvarer bruges. Jeg nød virkelig både hele fisken og deres stegte kylling!

Udendørs spisning på claremont club ands pa Redigeret

Min yndlingsdel af at spise på Limewood? Den udendørs udsigt. At nyde en forfriskende cocktail, mens du så solnedgangen over bugten, var indbegrebet af afslapning.

Liz på Claremont Club and Spa Redigeret

Mit ophold på Claremont Club and Spa var den perfekte balance mellem afslapning med wellness og rekreation. Uanset om du søger at komme væk i en weekend eller en hel uge, vil du finde den afslapning og aktivitet, du søger.

Afsløring: Claremont Club and Spa var vært for mine overnatninger og måltider under mit ophold, men alle meninger er mine egne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *