Brændt peber og Royal Corona Salat – Rancho Gordo

Print

Salater

Vegetarisk

Hvide bønner

Kogte arvestykke hvide bønner og ristede røde og grønne peberfrugter, toppet med græskarkerner, i en salatskål af træ

På det seneste har jeg forkælet mig med krukker med ristede røde peberfrugter fra Trader Joe’s. Men jeg steger ofte frisk poblano chili. Hvis jeg har et par, vil jeg stege dem over gasflammen på min kogeplade, vende, indtil de blærer over det hele. Hvis jeg har mere end et par, tørrister jeg dem på en meget varm kul (en støbejernsgryde ville også fungere). Jeg putter dem i en stor skål og dækker skålen med en tallerken til at dampe i cirka 15 minutter, derefter fjerner jeg det forkullede skind med fingrene eller skraber skindet af med en takket kniv.

  • 1 kop ristede poblano chilestrips (fra 1 stor eller 2 mellemstore poblanos; se bemærkning ovenfor om stegning)
  • 1 kop ristet rød peberfrugt, skåret i firkanter
  • ¼ hvidløg, finthakket
  • 1½ til 2 kopper kogte, drænede Rancho Gordo Royal Corona bønner
  • 1 tsk Rancho Gordo Oregano Indio
  • Olivenolie og Rancho Gordo ananaseddike (eller anden mild eddike), efter smag
  • ½ kop ristede pepitas (græskarkerner)
  • Salt og peber efter smag

Serverer 2

  1. Kombiner poblano-strimlerne, ristet rød peber, løg og Royal Corona-bønner i en serveringsskål. Tilsæt Oregano Indio, knus den med hånden. Smag til med olivenolie, eddike, salt og peber.
  2. Lige inden servering drysses med ristede pepitas.


← Ældre indlæg

Nyere indlæg →

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *