Christmas Giveaway (Vitamix + Downshiftology Meal Prep Cookbook)

Det er den tid på året for vores årlige julegave! Men i år giver jeg ikke kun en Vitamixmen også en signeret kopi af min Healthy Meal Prep-kogebog!

Det er altid så sjovt for mig at give disse blendere væk og lysne nogens dag op. Og i dag vil én læser have en chance for at vinde min mest zed køkkenværktøj — den Vitamix A3500 (læs mere om det her)!

Plus, du vil være i stand til at bruge denne Vitamix til flere af mine favorit opskrifter i min madlavningsbog! Det inkluderer opskrifter som min cremede hvide gazpacho, dejlig bananbærcreme, alle de hummus(er), du kan forestille dig, og ja, endda en dessert – mine key lime tarteletter!

Sådan deltager du i giveawayen

  • Efterlad en kommentar nederst i dette indlæg fortæller mig, hvilken by og stat du bor i (inkluder venligst din korrekte e-mailadresse i kommentarformularen for at kontakte vinderen).
  • Abonner på min e-mail-liste her hvis du ikke allerede er i gang!

Vilkår for giveaway

  • Denne giveaway er åben for de 18 år og ældre fra USA og Canada (jeg ville ønske, jeg kunne gøre det globalt, men desværre kan Vitamix kun sende til USA og Canada).
  • Adgangen lukker ved midnat d Torsdag den 22. december og vinderne offentliggøres d Fredag ​​den 23. december.
  • Vinderen vil blive kontaktet via e-mail, annonceret i et nyhedsbrev i næste uge og opdateret på dette opslag!

Held og lykke Downshifters! – xo, Lisa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *