Colombianske gyldne dråber – V02 kafferistere

Afsløring: Pull & Pour modtog kaffeprøver til dette indlæg, men som altid er alle meninger 100% mine egne.

VO2 Coffee Roasters er en ny Kentucky-baseret rister. Som jeg altid har sagt, er nogle af de bedste kaffer, jeg har drukket i de sidste par år, kommet fra mikroristere, så jeg var ret spændt på at prøve tilbuddene fra VO2. Alle de kaffer, jeg prøvede, var i top, men det var disse colombianske gyldne dråber, der var en af ​​de mest unikke kaffer, jeg har fået for nylig. VO2 hentede denne kaffe fra Forest Coffee, hvor jeg købte den seneste Pull & Pour Coffee Club-specialudgivelse, Gesha Spirits.

Kaffen begyndte med en stærk & unik bagekrydderaroma. Det mindede mig virkelig om fald i et glas, og jeg var utrolig spændt på at dykke i. Aromaen vildledte ikke smagsprofilen, som var fuld af bagekrydderier, kardemomme og ingefær. Den var utrolig unik og havde næsten en krydret note (sandsynligvis fra ingefærnoterne mod afslutningen). Den havde en fuld krop og en super glat, afbalanceret profil. Sødmen var rig, honning- og karameltonet og passede overraskende godt sammen med noterne af bagende krydderier.

Bundlinjen

Jeg elsker at udforske sjove og unikke kaffer, og denne colombianske gyldne dråber tjekkede bestemt begge disse kasser. Det havde en dejlig kompleksitet og efterlod et godt første indtryk af VO2 Coffee Roasters.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *