Drikker nu, Abdo Alqadah, Best of Yemen

lad os tage til Yemen

Jeg satte dåsen på en Best of Yemen-kaffe fra risteren Cafe Demitasse. Kan jeg sige, det er vildt, og vildt her er en underdrivelse. På næsen smagte jeg jordbær, key lime pie og ananas. Da jeg fortsatte med at forberede malingen, 45 gram ind og næsten 500 gram ud, lugtede jeg key lime, ananas og salvie. Denne kaffe var på én gang sød, men gav mig en velsmagende note. Jeg ville næsten ikke indrømme de inkongruente lugte, men så tænkte jeg på, hvor gratis søde og salte noter virkelig kan være. Jeg udforskede dybere, mens jeg bryggede den og så den fylde min keramik.

I koppen oplever jeg ananaspizza, frisk, hævet og krydret. Jeg var spændt på, hvordan det ville smage, hvis jeg valgte at tilsætte mælk til denne ellers saftige kaffe. Så det gjorde jeg. Til min overraskelse fortyndede det det slet ikke. I stedet gav det kaffen en urteagtig brioche-smag. Medbring dejen og en kyststrand høflighed af Ananas, denne 2022 olie på lærredsmaleri af Natalya Laskis, som er præcis der, hvor denne kaffe transporterede mig.

Denne kaffe var en limited edition kaffe ristet af Cafe Demitasse.

Dette indlæg blev udgivet i kaffe og mærket best of yemen, kaffekultur, italiensk strand, key lime, ananas, ananaspizza, salvie. Bogmærke permalinket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *