En forretningsmodel for pleje: Kyra Kennedy » CoffeeGeek

I dag, mens jeg skriver dette (7. oktober 2022, trækker Kyra Kennedy sig tilbage fra Baratza. Breville købte Baratza fra Kyle Anderson og Kennedy tilbage den 1. oktober 2020, og Kennedy vidste, at hendes tid i virksomheden ville flytte fra en aktiv rolle, til at en overgangsrolle, der overdrager nøglerne, som de er, til Brevilles seniormedarbejdere.

“Med integrationen af ​​Baratza i Breville har det været spændende og en tid med stor ledelseslæring for mig som virksomhedens administrerende direktør.” sagde Kennedy. “Med Phil McKnights flytning til Seattle i år og hans skifte til Baratzas lederrolle og Baratza, der gik videre til næste kapitel, var det tid for mig at træde væk. Jeg er overbevist om, at det stærke, talentfulde team hos Baratza er parat til at tage virksomheden ind i en spændende ny fremtid.”

Arv… det er et ord, der har nogle gravitas ved sig. Når du driver en succesrig og konstant voksende virksomhed i over 20 år, opbygger du din arv hver eneste dag i den virksomhed og blandt alle, du interagerer med og samarbejder med. Kennedys tid på Baratza har opbygget et forbløffende niveau af det.

Phil McKnight var kortfattet om Kennedys arv: “Jeg tror, ​​at Kyras arv vil være, hvordan en vision centreret omkring ‘pleje’ kan give en virksomhed mulighed for at blomstre og få succes som et alternativ til direkte økonomiske mål.”

Lee Safar ser Kennedy på en særlig måde. “Kyras arv er at lede mennesker med integritet og understøttende brands, der gør det samme.” sagde Safar. “Baratza var en af ​​de første sponsorer af vores podcast, og Kyra sørgede for, at jeg vidste, at det, jeg byggede, var værdifuldt for industrien, og at selvom det, jeg lavede, ville blive svært, skulle jeg aldrig opgive at have de svære samtaler som ikke findes andre steder. Hun opmuntrede mig til at fortsætte med at være modig og støttede min vision. Hun har været min største mester. Hun efterlader ikke noget; hendes skuldre er dem, jeg er velsignet nok og beæret nok til at stå på.”

På en personlig note kan jeg gentage Safers ord. Kyra Kennedy har været en konstant støtte for mig, af min indsats inden for specialkaffe og af CoffeeGeek-samfundet som helhed; Faktisk var Baratza vores allerførste annoncør. Hun har delt utallige ord af opmuntring og positivitet med mig i alt, hvad vi stræbte efter at gøre med denne hjemmeside og dens fællesskab. Hver gang jeg organiserede en velgørenhedsindsamling, en større forbrugerbegivenhed eller noget, der involverede “give tilbage”, vidste jeg, at Kennedy ville være all in med Baratzas støtte.

Hvad mange i vores samfund måske ikke ved, er dette: Kennedy gjorde ikke al denne velgørenhed og deltagelse i begivenheder for bare at reklamere for sit brand. Hun gjorde det på grund af den omsorg, hun har for det brede specialkaffesamfund. Dette var også en del af hendes bredere “pleje”-strategi med Baratza, men det var også en kernedel af, hvem hun er. Kennedy ønskede at give tilbage til den større gruppe, der omfavnede og stolede på hende, hendes brand, hendes virksomhed og hendes produkter.

Jeg kan bevidne, at denne omsorg udstrakte sig til mange uannoncerede, private situationer, hvor mennesker i triste eller vanskelige situationer fik en hjælpende hånd fra Kennedy og Baratza; Jeg ved det, fordi jeg har hørt historier direkte fra nogle af disse mennesker gennem årene. Dette er også en stor del af Kennedys arv, især med kaffeforbrugere.

Til sidst reflekterede Kennedy selv over sin arv: “Baratzas succes og menneskecentrerede kultur er et eksempel for andre virksomheder. Jeg har delt vores historie såvel som vores vision, mission og kerneværdier med andre ledere. Jeg er overbevist om, at folk, der arbejdede med eller for Baratza, også har opfattet vigtigheden af ​​kultur, visioner og “at gøre det rigtige” fra Baratza, og både Kyle og mig.”

Vi kommer meget til at savne Kyra Kennedy i specialkaffeindustrien, men jeg håber, hun har en af ​​de bedste pensioneringer nogensinde. Når jeg kender hende og hvad der driver hende, er jeg sikker på, at hun vil få mest muligt ud af det.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *