Foto Journal: Summer Silver Linings

Hej hej! I dag deler jeg et par personlige opdateringer sammen med nogle opskrifter, jeg har arbejdet på, som er vist andre steder på nettet. Jeg håber, du nyder at læse om, hvad jeg har lavet i sommer!

Sommer Sølv Foringer

Jeg har overrasket mig selv og har taget mig tid til endnu en personlig opdatering her. Vores sommer har hidtil været varm og fugtig (og buggy!), som den plejer at være i det sydlige USA. Sværme af juni-bug flyver formålsløst hen over plænen, som om de er fulde af fugtigheden. Det er lidt elendigt udenfor. Men juli er min fødselsdagsmåned. For at fejre det kan jeg besøge en perle- og fossilbutik og tilføje endnu en sten til min samling. Og måske få mig selv en doughnut mens jeg er i skoven.

Som du kan se på blybilledet, har jeg malet igen. Inden bagning blev mit liv, havde jeg planlagt at blive en eller anden form for kunstner. Jeg har ikke lavet et stykke kunst på lærred i mere end et årti. Men på det seneste har min sjæl haft brug for den slags terapi, der kun kan fås ved at sætte pensel på lærred. Jeg har savnet min Churro så meget. Så jeg besluttede at male hans portræt. Han elskede bananer og den bamse, han kom med fra redningen. Så jeg inkluderede dem i sammensætningen.

Selvom jeg har taget Churros bortgang ret hårdt, har det fået mig til at genopdage min kærlighed til at male. En sølvbeklædning, hvis der nogensinde var en.

Sommer Sølv Foringer

Et nyt ansigt.

Nu virker det som et passende tidspunkt at fortælle dig om min nye hjælper. Chico er en lille sort gelébønne af en hund. Sød som en knap med en hale, der aldrig holder op med at logre, undtagen når det tordner. Min mand forelskede sig i ham på krisecentret, og selvom jeg ikke troede, jeg var klar til en ny hund, så viser det sig, at jeg havde meget brug for Chico. Og han havde brug for os. også.

Han er en ældre hund. Det ser ud til, at det er det, vi er tiltrukket af at redde. Så jeg har stort set resigneret med, at jeg driver et ældrehjem for hunde. Alt imens jeg følger mine redningshelte med mere erfaring end jeg har, Steve Greig og Peabody Johanson (af Søde opskrifter).

Du kan læse lidt mere om Chico i dette Instagram opslag.

Mit arbejde andetsteds.

For et par måneder siden lavede jeg nogle krydrede Mango-Tamarind Ice Pops for at hjælpe med at promovere Food Networks Great Food Truck Race på sociale medier. Du kan se mig gøre dem rigtige her på Facebook eller på Foodnetwork.com. Inspireret af håndværksmæssige mexicanske paletter, omfatter disse godbidder sødt og krydret med et drys chili-lime-krydderi på hver ispop.

Sommer Sølv Foringer

Dette er endnu en kølig godbid, jeg lavede til Food Network – Strawberry Shortcake Ice Cream Sandwich kage! Du kan finde opskriften lige her. Det minder meget om min Nem issandwichkagemen med et strawberry crunch spin. Jeg elsker opskrifter som denne til sommer. Noget montering påkrævet, men ingen madlavning eller bagning!

Køkken opbevaring.

Jeg delte dette på sociale medier for et stykke tid siden, men nogle af jer har måske ikke set det endnu. Tjek denne artikel, jeg skrev til HGTV: Skab et køkken-værdigt køkken med vores opbevaringshemmeligheder. Alle disse billeder er fra mit værksted, og er mine opbevaringsmetoder, som er nemme at anvende i dit eget køkken. Mens du gennemser, finder du et par opskrifter. Gå ikke glip af min Chokoladestykkekager med karamel og jordnødder! De smager som en Snicker’s bar i småkageform.

Sydlige somre tvinger mig til et langsommere tempo. En der giver mig lyst til at lade op ved at bruge tid alene på at tænke, bage, tage billeder og nu male. Og det vil jeg.

Jeg håber, sommeren har været venlig mod dig indtil videre. Fremad og opad!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *