Nytår Nyt Mig! Køkkenudstyr til at holde dine nytårsforsætter!

Feriesæsonen har travlt. Du går overalt og gør alt, og nogle gange betyder det, at du ikke når at afslutte dit gaveindkøb. Jeg forstår det! Jeg har det på samme måde! Og jeg ved, jeg ved det. Det bliver STRESSENDE. Så for at lette din bekymring en smule, og for at hjælpe dig med dine lister, har jeg sammensat en lille gaveguide til nogle af mine yndlings køkkenting.

Jeg har også tilføjet variation her. Så du finder noget til hjemmekokken, den afslappede kok, den ivrige madelsker … eller endda til dig selv. *blink blink* Hej, du fortjener også pæne ting!

1. ITALIENSK KAFFEMAGER

Hvis du elsker kaffe, vil du helt sikkert elske denne autentiske italienske kaffemaskine. Den er nem at bruge og meget holdbar. Den laver en utrolig kaffe, og den er smuk nok til at stå på din disk. Min foretrukne måde at bruge dette på er at lave kaffe til kaffe natten over havre med græsk yoghurt. Det er hele dit morgenmåltid i en kop! (bonuspoint: din tegnebog vil takke dig!)

2. FRANSK KAFFEPRESS

Jeg indrømmer – jeg drikker MEGET kaffe. Så jeg har en del kaffemaskiner. Denne franske presse er en af ​​mine absolutte favoritter. Den er så holdbar og nem at rengøre! Den er også dobbeltisoleret, og holder min kaffe varm i hele fire timer. Fantastiske. Jeg har brugt den til at lave tonsvis af sjove drinks, som min hjemmelavede karamel vanilje iskaffe! Min go-to opskrift til sommerdage!

3. PIZZA STEN

Jeg ved, hvad du tænker. Har jeg virkelig brug for en pizzasten? Men lad mig være den første til at fortælle dig, at det er et SPIL. FORSKIFTER. Vi fik en for sjov, fordi vi ville lave pizzaer med søde kartoffelskorper, og vi troede ikke, at en almindelig bageplade ville duge. Og vi har ikke set tilbage siden. Denne er holdbar og giver den perfekte sprøde skorpe!

4. STØBEJRNS OVN

Et af mine absolutte køkken-must-haves er en støbejernsgryde. Den er perfekt til så mange retter, og du kan bruge den i ovnen eller på komfuret. Den er fantastisk til at braisere, stege og lave gryderetter. Og gæt hvad? Du kan også lave desserter med det! Som min sunde paleo fersken skomager med kokosmel – en lækker sommer lækkerbisken, især med en kugle is!

5. DYRK DINE EGNE GRØNT

Har du nogensinde ønsket at dyrke dine egne grøntsager, men ikke har plads til det? Nå, bare rolig. Jeg har dig! Dette indendørs urtehavesæt passer på din vindueskarm eller din disk uden at optage for meget plads. Den bruger et hydroponisk system, så du behøver ikke engang at gøre meget med den! Jeg elsker at bruge mine hjemmedyrkede krydderurter til at lave hummus til mine grillede kyllingekebaber.

6. SUSHIMAGER

At lave vores egen sushi er en af ​​min families yndlingsting at lave. Ind imellem får vi lyst til sushi, så jeg bryder denne sushimaskine ud. Du behøver ikke engang at være ekspert; det er så begyndervenligt og nemt at bruge. Og på dovne dage, hvor du har lyst til sushi, men ikke vil ud, kan du bruge den til at lave sushi-burritos!

7. CHARCUTERIEFLADE

Til dem, der elsker at være vært for sammenkomster, er dette charcuteribræt den ideelle gave. Det er et komplet sæt – med knive, etiketter og endda en vinåbner! Jeg har aldrig elsket et stykke træ mere, hvis vi skal være ærlige! Og du behøver heller ikke kun bruge den til ost og kød. Butterboards er en ting nu! Eller lav et jordnøddesmørbræt til morgenmad. For hvorfor ikke?

8. SLOW COOKER

Helt ærligt, en slow cooker er noget alle burde have. Det er fantastisk, når du ikke har tid til at stå over dit komfur og overvåge din madlavning. Denne er nem at bruge, og du kan bare lade den stå, fordi den automatisk skifter til opvarmningstilstand, når den er færdig. Ingen brændende mad her! Jeg bruger den til at lave min palæo-koreanske oksekødgryderet, og det gør kødet så mørt!

9. BLENDER

En god blender er en gave fra Gud, og jeg elsker denne. Det knuser is hurtigt, og du får en jævn drink med det samme! Den er også designet, så den trækker blandingen mod knivene, så du ikke skal holde pause og røre hver gang. Jeg elsker at lave mine smoothies med det. En af mine bedste opskrifter er min proteinrige banan vanilje appelsin smoothie, som jeg har efter en træning.

10. PASTAMASKINE

Lad mig fortælle dig noget: Da jeg først lærte at lave min egen pasta, var det slut. Jeg har aldrig ønsket at røre købt i en butik igen. Det er måske en overdrivelse, men helt ærligt? Hjemmelavet pasta ændrede mit liv. Jeg bruger denne pastamaskine, som ruller dejen jævnt, og skærer den så godt. Smid dine hjemmelavede nudler i en cremet græskarpastasauce, og du har et sundt, lækkert måltid.

11. AIR FRYER

Jeg ved, jeg ved… alle og deres bedstemor har en airfryer. Jeg var også en af ​​skeptikerne, men jeg er blevet omvendt. Jeg kender ikke et liv før min airfryer! Jeg kan endda stege, stege og bage med det! Alt bliver sprødt og mørt, og denne er faktisk rigtig nem at bruge. Prøv min opskrift på air-fryer laksekager, og du vil også blive overbevist.

12. DIGITAL DAMPER

Jeg elsker ærligt talt at dampe mad. Det er ikke kun sundt, men det er også nemt. Jeg fik denne til jul, og den har gjort det så meget nemmere at lave tilbehør! Den kan klare store portioner, så mens jeg har travlt med hovedretterne, tilbereder den mit tilbehør. Du kan bruge den til at lave moset blomkål, eller bare lidt dampet broccoli med hvidløg og salt. Lækkert!

13. HÅNDBLENDER

Hvis du ikke har bordplads til en stor blender, er denne stavblender et godt alternativ. Den har alle mulige gode tilbehør, så du kan lave suppe, hummus, is, pandekager og meget mere. Jeg bruger den til at lave min blåbærspinatsmoothie om morgenen, og den er stille nok til at den ikke vækker din mand/kæreste/børn. Den er virkelig stærk og robust, og meget nem at bruge!

14. PANDEKAGEDEJ DISPENSER

Denne pandekagedej-dispenser er et af de værktøjer, du ikke tror, ​​du har brug for, men ender med at bruge alle. det. tid. Jeg laver ikke sjov! Du fylder den bare op med dej og klemmer for at dispensere. Du har fuldstændig kontrol over, hvor meget dej du hælder på, og det reducerer i høj grad det rod, der normalt følger med dejen. Jeg bruger den, når jeg laver muffins, brownies og min favorit: luftige blåbærkefir-pandekager.

15. GRYDEBAGEFAD

Har du virkelig brug for en gryderet? Jeg vil gerne svare ja. En god stentøjsgryde hjælper dig med at tilberede perfekte retter, og det er sikkert at sætte i ovnen, fryseren og mikroovnen. Den fungerer også som serveringsfad og ser så smuk ud på dit bord! Min datter overnattede for nylig, og jeg brugte dette til at servere dem en lav-carb keto morgenmadsgryde med pølse.

16. VAFFELMAGER

Dette klassiske køkkenredskab er noget, jeg er vokset op med. Min mor elskede at lave vafler til os i sin vaffelmaskine, så det er en af ​​de første ting, jeg sørger for at eje. Denne roterer, og sørg for, at hver side er stegt jævnt. Den er også non-stick, så du behøver ikke blive ved med at plukke i rillerne for at få dine vafler ud. Jeg bruger den til at lave proteinvafler fyldt med blåbærcheesecake!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *