Pantry Organization Containers – smager dejligt

Sletbare etiketter til containere

Disse sletbare etiketter er et MUST HAVE til mit køkken. Jeg bruger dem på alt: Låg til krukker til at mærke indholdet og datoen de blev lavet på, på mine spisekammerbeholdere, på børnenes madpakker osv.

Du kan skrive på etiketten med en hvilken som helst skarpie og derefter slette den med et hvilket som helst viskelæder. De er endda fine at gå gennem opvaskemaskinen, har aldrig haft problemer med at mærkatet løftes.

Jeg elsker disse måde mere, så jeg nemt kan ændre, hvad der er i beholderen og bare omskrive på etiketten, hvad det er. En etiketmaskine er så permanent og efterlader mig ikke fleksibiliteten til at skifte ting ud, hvis det er nødvendigt.

hvide trådkurve stablet og fyldt med snacks i et organiseret spisekammer

Trådkurve

Besat af disse stabling af hvide kurve. De sætter sig let ind i hinanden og er robust metal, der ikke tager skade.

Jeg elsker, at de har en stor åbning, så det er nemt at nå ind og få fat i det, du har brug for. Perfekt til opbevaring af løg, hvidløg, kartofler og pakkede varer, du ønsker let tilgængelige.

spisekammerdør åben med en trådstativ dørorganisator, fyldt med spisekammermad

Dørorganisator

Den, jeg faktisk har, er en fra Home Depot, som Shawn fandt i butikken (jeg kan ikke finde den nøjagtige på nettet), men det, jeg *ønsker*, jeg havde, og hvad jeg snart kan opgradere til, er dette dørarrangør fra Elfa. Jeg vil anbefale at få denne.

Det er bedre, fordi kurvene er meget bredere, hvilket giver dig mere opbevaring. Jeg kan også godt lide, at du kan justere kurvene til forskellige højder. (Min har kurve, jeg ikke kan flytte)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *