Ristet Broccolislaw – Overtidskok

Roasted Broccoli Slaw er den søde, syrlige og cremede salat, du har brug for til din næste grillfest!

Har du spørgsmål til en af ​​mine opskrifter?
Det bedste sted at få svar er Facebook-gruppen Overtime Cook Recipes!

Som en generel regel er slaws og kålsalater nogle af mine go-to’s for en nem, publikumsvenlig, tilfredsstillende salat til stort set ethvert måltid. Men med sommeren på vej, og grillfesterne følger tæt bagefter, ved jeg, at der er masser af slaws i min fremtid, og sandsynligvis din, så jeg besluttede, at jeg hellere måtte dele mit nye yndlingstwist på en grundlæggende cole slaw: Brændt broccolislaw.

Her er historien. For nylig var jeg ved at lave en grundlæggende kålsalat, da jeg tænkte ved mig selv, næh. Ikke i humør. Jeg ville noget andet. Så jeg søgte i mit køleskab og fandt en pakke broccolibuketter. I det øjeblik dukkede opskriften op i mit hoved, stort set færdigformet. Det virkede lækkert i mit hoved, og jeg er glad for at kunne fortælle, at det smager lige så godt, som jeg havde forestillet mig!

Denne salat er spækket med fantastiske teksturer og har en utrolig dressing, der er lidt sød, let syrlig og super cremet. Det er nemt at smide sammen, og vil være et stort hit til ethvert måltid, du vælger at servere det til!

Hvad er din favorit slags salat til en sommergrill? Fortæl mig det i kommentarerne nedenfor!

Leder du efter flere opskrifter til din næste grill? Jeg har ti fantastiske her til dig!

Åh! En sidste ting inden vi kommer til opskriften – hvis du ikke har broccoli, eller ikke vil bruge tid på at stege den, er du velkommen til at springe broccolien over og bruge denne lækre dressing til en traditionel kålsalat!

Er du med @overtidskoge på Instagram endnu?

Brændt broccolislaw

Forfatter:

ingredienser

Brændt broccoli

 • 12 oz frisk broccoli
 • 2 spsk olivenolie
 • 1 tsk kosher salt
 • ¼ tsk malet sort peber
 • 3-4 fed hvidløg, finthakket

Forbinding:

 • ½ kop mayonnaise
 • 2 spsk olivenolie
 • 2 spsk rødvinseddike
 • 2 spiseskefulde ahornsirup
 • 1 tsk kosher salt
 • 1 tsk sriracha eller varm sauce
 • ¼ tsk malet sort peber
 • 2 fed hvidløg, hakket

Salat

 • 16 ounce strimlet kål
 • 1 rød peberfrugt, skåret i små, tynde strimler
 • 4 spidskål, skåret i skiver

Instruktioner

Forbered broccolien:

 1. Forvarm ovnen til 400. Beklæd en bradepande med bagepapir og stil til side.
 2. Skær broccolibuketter i tynde skiver; tilføje til bakken. Tilsæt olie, salt, peber og hvidløg. Kast for at dække alt jævnt.
 3. Bages i cirka 25 minutter, indtil de lige begynder at blive brune. Hold øje med tiden, for hvis dine stykker er meget mindre, skal de bruge mindre tid. Stil til side til afkøling.

Forbered dressingen:

 1. Bland alle ingredienser i en lille skål. Pisk for at kombinere. Sæt til side.

Saml salaten:

 1. Læg kål, rød peber, spidskål og afkølet broccoli i en stor salatskål. Tilsæt dressing og rør for at kombinere.

Planlæg forud:

 1. Broccoli og steges en dag eller to før tid og opbevares i køleskabet.
 2. Dressingen kan laves op til en uge før tid og opbevares i køleskabet.
 3. Salat skal samles lige før servering.

3.4.3177

Er du med @overtidskoge på Instagram endnu?

Kan du lide denne opskrift? Du vil helt ELSKE mine kogebøger!

De er også en god gave!

Klik her for at købe Noget sødt.

Klik her for at købe Kosher madlavning i det virkelige liv

Gå aldrig glip af en ny opskrift! Følg mig for alle opdateringer om:

Facebook| Instagram | Twitter | Pinterest

Tak fordi du kiggede forbi! Jeg ved, at du vil elske denne salat – så kom snart tilbage for flere lækre godbidder og lækre sunde muligheder. – Miriam

Afsløring: OvertimeCook.com er deltager i Amazon Services LLC Associates Program, et affilieret annonceringsprogram designet til at give websteder mulighed for at tjene reklamegebyrer ved at annoncere og linke til amazon.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *