Sådan laver du en bedre bønnesalat – Rancho Gordo

Print

Salater

Her er et par af Steves salattips:

  • Jeg har fundet ud af, at det at vaske min salat, centrifugere den og derefter rulle den i rene viskestykker holder grøntsagerne friskere, længere. Jeg pakker rullen ind med et gummibånd og mærker den derefter med mærket malertape.
  • Jeg gemmer endebrød, skærer det i skiver og lader det så tørre i min ovn. At tage et stykke af det tørrede brød og støde det i min morter og drysse det over salaten lige før servering hjælper med at gøre salaten mere fyldig.
  • Lige så meget som jeg elsker bønnebouillon, sætter jeg ikke pris på det i salaten. Sørg for, at dine bønner er godt drænet. Så snart du ved, lad dine bønner sigte i en form for dørslag, mens du laver resten af ​​ingredienserne. Gem dog bønnebouillonen!
  • Jeg er doven og vil ikke have mere opvask at gøre rent. Så jeg kan godt lide at lave dressingen i salatskålen, tilføje ingredienserne og derefter smide. Normalt starter jeg med salt og hvidløg, moser dem sammen og tilsætter så eddike og drypper til sidst olivenolien i under pisk. Nogle gange tilføjer jeg sennep. Ofte gør jeg ikke. Jeg elsker også at lave dressing med min morter og støder i samme rækkefølge. Det emulgerer smukt. Jeg har en vidunderlig marmormørtel fra Carrera, Italien. Den er smuk, men den er tung, så for det meste bruger jeg min keramiske mørtel fra Spanien. Det er smukt på en anderledes måde og meget nemmere at bære og rengøre.
  • Efter mange års frygt har jeg omfavnet min mandolin til udskæring. Chat ikke og tag ikke øjnene fra klingen, uanset hvor selvsikker du føler dig. Belønningen er store teksturerede grøntsager som radiser og selleri.
  • Hvis du lægger dine snittede (eller hakkede) radiser i blød i saltvand, får de en næsten smøragtig smag. Ikke mere end et par timer, ellers bliver de slap.
  • En stuetemperatur salat med vilde ris og opskåret xoconostle er en smuk og nem ting. Tilføj valnødder, hvide bønner, macererede tomater og supertynde radiseskiver og din yndlingsolivenolie, og du er klar. Det giver også gode rester.


← Ældre indlæg

Nyere indlæg →

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *