Sådan rengøres miljøvenlige vandflasker

Brug denne ikke-giftige metode til at rengøre miljøvenlige vandflasker. Uanset om du bruger vandflasker i rustfrit stål eller aluminium, eliminerer dette rengøringshack bakterier og lugte!

Dette indlæg er sponsoreret af Grundlæggende om gren

Derfor bør du rengøre genanvendelige, miljøvenlige vandflasker

Hvor ofte renser du dine vandflasker? Har du nogensinde?

Hvis du er ligesom mig, drikker du ud af dine konstant. De forbliver relativt rene, men bakterier fra din mund kan overføres gennem sugerøret og komme ind i vandflasken. Bakterier elsker fugt, så det er meget vigtigt at holde en ren flaske!

Det føles endnu vigtigere for mig at holde en ren flaske til mine børn. De er ikke så pæne og ryddelige, når det kommer til at drikke ud af deres vandflasker, især hvis de drikker af dem, mens de spiser. Jeg kan ikke engang tælle, hvor mange gange jeg er gået for at genopfylde mit barns rustfri stålflaske og finde mad fanget i halmen og inde i vandflasken.

Rengøring af vandflasker regelmæssigt (for mig cirka en gang om ugen), holder vores vandflasker i rustfrit stål rene og lugtfri! Især med tilbage til skolen lige rundt om hjørnet, har mit barns vandflasker til skolen siddet i deres rygsække hele sommeren og trænger til en meget grundig rengøring.

Se hvordan man rengør genanvendelige vandflasker

Bemærk: du kan også se denne video på YouTube.

2 små drenge, der drikker af genanvendelige vandflasker

Vores favorit flaske i rustfrit stål

Jeg har haft det bedste held med Yeti-vandflasker! Jeg elsker deres 18-ounce Rambler og Rambler flaske halmhætte. Personligt foretrækker jeg at drikke af et sugerør, og størrelsen på 18 ounce passer perfekt i min bilkopholder.

Til mine børns vandflasker til skolen (og hjemmet!), kan deres Rambler Jr 12-ounce Kids Bottle ikke slås. Med 3 små drenge, Jeg har prøvet alle børneflasker i rustfrit stål, og Yeti er bestemt min favorit. Jeg elsker, at den har et hårdt sugerør, så mine børn kan ikke tygge, kastede det, som de har med andre silikone-halmflasker. Den er også helt tæt, når den er lukket, selvom den lækker når den er åben. Den passer perfekt i en skolerygsæk, og jeg elsker, at jeg kan tilføje deres navn til den.

Jeg ved også, at mange mennesker har succes med aluminiumsvandflasker, og dette rene flaskehack vil også fungere for dem!

branch basics miljøvenligt startsæt

Sådan holder du en ren flaske med et ikke-giftigt rengøringsmiddel!

Jeg har delt så mange gange oover årene min kærlighed til Grundlæggende om gren. (kode TASTESLOVELY for 15 % rabat på ethvert startsæt!). Ikke alene er det det bedste giftfri rengøringsmiddel, jeg nogensinde har brugt, men det er det bedste rengøringsmiddel periode. Så det er ikke overraskende, at endnu en gang, Grundlæggende om gren er det perfekte rengøringsmiddel til min rustfri stålflaske!

Grundlæggende om gren er plante- og mineralbaseret, så der er ingen skadelige eller skrappe kemikalier. Jeg føler mig helt tryg ved at bruge den i de miljøvenlige vandflasker, som vi konstant drikker af. Jeg bruger deres skummende vask til dette rengøringshack til vandflasker, og det fungerer perfekt.

Hold en ren rustfri stålflaske, trin for trin!

Det er meget enkelt at rengøre dine vandflasker i rustfrit stål eller aluminium naturligt uden nogen skrappe eller skadelige kemikalier. Vigtigst af alt, vil dette holde giftige rengøringskemikalier ude af din vandflaske, og derfor ude af det vand, du drikker af den.

10 enkle trin til rengøring af en miljøvenlig vandflaskes

vandflaske rensebørster og grenbasal skummende vask

1. Saml dine forsyninger.

De forsyninger, du skal bruge til rengøring af vandflaske:

  1. Børsteflaskebørste
  2. Halmrensebørste
  3. Branch Basics skummende vask
hælde vand fra genanvendelig vandflaske

2. Tøm vandflaskerne.

Hvis der er vand eller anden væske i vandflaskerne, så hæld det ud.

adskille Yeti-vandflasker for at rense dem

3. Skil ad.

Træk alle stykkerne af dine vandflasker af rustfrit stål eller aluminium fra hinanden for at blive grundigt rengjort.

tilføje skummende sæbe til flaskebørsten

4. Tilføj Grundlæggende om gren Skummende vask til flaskebørste.

Tilsæt derefter noget køligt vand til din flaskebørste først, derefter gøre 3 pumper af Grundlæggende om gren Skummende vask.

tre billeder side om side, der viser, hvordan man rengør miljøvenlige vandflasker med en flaskebørste

5. Skrub vandflasken.

Brug af sæbe flaskebørsterengør stålflasken indvendigt og udvendigt samt låget grundigt.

rensesugerrør i yeti-vandflaske med grenbase

6. Rens Halmen.

Derefter tilsættes 1 pumpe Grundlæggende om gren Skummende vask til halmrens børsteog rengør både strå- og halmområdet på låget. Dette vil sikre, at du har en ren flaske OG rent halm.

skylning af rengjorte vandflasker i rustfrit stål i vand i vasken

7. Skyl.

Når du er færdig med at rense vandflasken, skal du skylle dem for at få al sæben væk.

lufttørrende rustfrit stål vandflasker på disken

8. Lufttør.

Læg dine miljøvenlige vandflasker til lufttørre i flere timer, eller endnu bedre, natten over. Dette er et meget vigtigt skridt, fordi du vil have luften til at tørre enhver fugt fra vandflasker af rustfrit stål eller aluminium, hvilket også vil dræbe alle bakterier, der dvæler i det fugtige miljø, især i låg- og halmområdet.

genmontering af Yeti-vandflasker, efter at de er blevet renset

9. Saml igen.

Til sidst, når dine vandflasker er helt tørre, skal du samle dem igen.

en køkkenvasktud, der fylder en blå tumbler i rustfrit stål med vand

10. Genfyld med vand

Derefter har du en ren flaske, som du kan genopfylde for at nyde igen og igen! Gentag denne vandflaskerengøringsproces cirka en gang om ugen, eller hvis du nogensinde bemærker en dårlig lugt i din vandflaske.

Ofte stillede spørgsmål om at holde en ren flaske

Hvor ofte skal jeg rense mine vandflasker i rustfrit stål eller aluminium?

Det afhænger af, hvor ofte du bruger det! I mit hus bruger vi dem konstant, og jeg har fundet ud af, at en gang om ugen fungerer bedst for os.

Har du en Branch Basics-kode?

Ja! Kod TASTESLOVELY for 15% rabat på ethvert startsæt! Her er min ærlige anmeldelse af deres produkter, hvis du vil have mere dybdegående information!

Rengør du oftere børnenes vandflasker til skolen?

Sommetider! Selvom jeg ved, hvilken slags slitage deres rustfri stålflaske går igennem derhjemme og i skolen, ved jeg ikke altid, hvor de ender. Så jeg tjekker dem dagligt, når børnene kommer hjem, og hvis de har brug for en hurtig skrub til rengøring af vandflasker, gør jeg ovenstående trin, og lader dem tørre natten over, så deres vandflasker til skolen er klar i tide til næste dag!

tak skal du have Grundlæggende om gren for at sponsorere dette indlæg!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *