Santa Teresa – Teresa Gesha – Corvus Coffee

Afsløring: Pull & Pour modtog kaffeprøver til dette indlæg, men som altid er alle meninger 100% mine egne.

Finca Santa Teresa er en af ​​de mest kendte og respekterede gårde i Panama, og jeg har altid været imponeret over den kaffe, de producerer. Corvus Coffee præsenterede for nylig fire af deres Geshas i deres reserveserie (Teresa Washed Gehsa, Sophie Natural Gesha, Summer Natural Gesha og Estribi Natural Gesha). Denne Teresa Gesha var min favorit fra sættet og har været en af ​​mine yndlingskaffe på året.

Kaffen begyndte med en duft af rene, søde blomster, der var sofistikeret og kompleks. Smagen mindede mig om sød citroncitrus, jordbær og rene blomster. Hele profilen havde en forhøjet tilstedeværelse, der kom fra den frodige og silkebløde, men alligevel meget strukturerede mundfornemmelse. Sødmen var frugttonet med orange citrus undertoner. Kaffen var så ren og afbalanceret og legemliggjorde så meget af den klassiske Gesha-profil, jeg elsker så højt.

Bundlinjen

Mine favorit Geshas er søde, komplekse og rene. Denne Teresa Gesha fra Corvus Coffee var alle disse ting og mere. Det er en meget speciel kaffe, og enhver, der var så heldig at få fat i udgivelsen, vil nyde at brygge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *