Simple Bites feriemenu ideer

Menuforslag og opskriftslinks til alle dine feriemåltider fra brunch til cocktails til middag.

Than tæller ned til jul, og årets slutning er for alvor på vej. Jeg noterer menuideer og laver indkøbslister.

Omhyggelig planlægning er, hvordan jeg forbliver organiseret i de næste par uger. Den planlægning, kombineret med måltidsforberedelse og noget batch-madlavning, er også hvordan jeg sikrer, at jeg er afslappet med fødderne oppe juledag. Virkelig!

Jeg tænkte, at jeg ville dele et par menuforslag, hvis du skulle have brug for inspiration. Selvom du finder en ret, der vil runde din menu ud, så har jeg haft succes.

Simple Bites feriemenu ideer

Her er nogle af mine yndlingsretter og drikkevarer, som jeg kan tage med tilbage hvert år omkring ferien. Mange af disse fødevarer, som den klassiske Gruyère Gougères eller braiserede lammeskank med vinterfrugt, er opskrifter, jeg kun laver i december, hvilket gør dem endnu mere specielle.

Jeg håber, du vil gense en gammel favorit i Simple Bites-arkiverne, eller opdage en ny opskrift, du vil elske!

Et ferie-cocktailparty:

Afkøl boblerne, og spræng dine charcuteriplader ud – dette er en mulighed for at skabe minder med venner. Hold det enkelt eller gå helt ud; uddelegere et par appetitvækkere eller DIY. Nedenfor er nogle af mine yndlingsfingermad til et feriecocktailparty.

Cocktailfest desserter

Ingen ville klage, hvis du blot sætter en dåse af de bedste feriekager frem, og det burde du faktisk. Men hvis du vil forberede en smuk dessert på forhånd, er her nogle af mine forslag.

DRIKKE: Mousserende vaniljeduftende æblecider-festpunch

Feriebrunch menu

Jeg elsker at smide en stor brunch, og nedenfor er nogle af mine yndlingsopskrifter!

Må jeg foreslå, at du gennemgår feriebrunchtips og -opskrifter først? Du finder en simpel opdeling af min feriebrunchstrategi med linkede favoritopskrifter og helt acceptable genveje til, når du har brug for dem.

  • Citrussalat med honning-kanelsirup
  • Ahornglaseret bacon – Jeg bager min bacon, så den forbliver flad. Pensl derefter bare baconen med ren ahornsirup halvvejs gennem bagepunktet. Kan laves på forhånd og fryses.

Feriebrunch desserter

Behovet for dessert til brunch kan diskuteres, men her er et par stykker, der ville passe meget godt, hvis du beslutter dig for at gå helt ud.

DRIKKE:

Juleaftens menu

Juleaften er så personlig, at jeg tøver med at foreslå, hvad jeg skal spise.

Da vi boede i Quebec, var juleaften altid Classic Pork Tourtière, med tilhørende sider af stegte svampe, piskede søde kartofler og en kæmpe grønkålssalat. En gryderet med butternut squash mac & cheese også til børnene!

Og her i Maritimes serverer de skaldyr i dens mange skønne former. Denne duftende Simple Cioppino ville være lækker.

I år til juleaften vil min søster og jeg samarbejde med vores familier om et græsningsbræt af appetitvækkere. Der vil være frisk shucket Nova Scotia østers med fed tranebær mignonette til at starte og vores yndlingskager til slut. Vi gemmer den store fest til næste dag…

Julemiddagsmenu:

Her er en menu, der er elsket af alle, med noget for enhver smag. Stjernen i showet er den glaserede lammekølle, der falder af benet. Det er tilberedt dagen før (det er mere velsmagende på den måde!), hvilket giver en meget nem genopvarmning juledag.

Hvidløgsbrødskrans med bagt brie |  Simple Bites

Julemiddagsdesserter

Tid til en showstopper! Disse skuffer ikke, især hvis du har tid til at lave et par smukke pynt.

DRIKKES:

Rødmende kvæde og tranebær hvidvinsangria

Jeg vil meget gerne høre dine feriemenuer! Del i kommentarerne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *