Søndagsaften: Nem Hamburger Stroganoff

Hej venner! Velkommen tilbage til endnu en ugentlig udgave af Sunday Supper! Hver uge giver denne lille plads mig mulighed for at dele med jer om de ting, der skete i min verden, og dele nogle lækre opskrifter (og måske også en lille opmuntring) for den kommende uge.

Lad mig starte med at sige, at vores tanker og bønner er hos folkene langs golfkysten, som lige nu står over for orkanen Ida. Denne storm ligner et udyr, og jeg beder bare for sikkerheden for så mange, som er på denne storms vej. I alle, vær søde og vær sikker!

Denne uge var fyldt til randen for os, men højdepunktet var at se Jack på banen til sin første fodboldkamp! Selvom han ikke engang nåede ind på banen, og kampen ikke endte, som vi havde håbet, var han så spændt og taknemmelig for at være en del af holdet. Han var fuldstændig smilende efter kampen. Jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde har set ham så engageret i noget før. Det får en fars hjerte til at svulme ret stort!

Det har været en travl uge på Chinaberry House! Taget skal på huset, og de er ved at pakke ind med at indramme overetagen på testkøkkenet. Det hele begynder mere og mere at ligne et hus! Hvis vi kan få vejret til at køle lidt af, vil jeg lave en live-video derovre for at kunne gå jer gennem rummet, men det har bare været kvælende elendigt på det seneste.

Da vi stadig arbejder på at tilpasse os det nye skema, hvor skolen er i gang igen, vælger jeg hurtige og nemme opskrifter i denne uge – og min Easy Hamburger Stroganoff er netop det. Det er en af ​​de opskrifter, der ofte bliver overset på bloggen, men er så, så god! Det er også så, så nemt – hvilket gør det perfekt til de skøre ugenætter!

Som en hurtig og nem side deler jeg min tomat-, agurk- og løgsalat. Det er også den perfekte ret at piske op og snack på i løbet af ugen. Den er syrlig, syrlig og super frisk!

Og selvom desserten, jeg deler denne uge, mine Ultimate Bakery Style Chocolate Chip Cookies, ikke ligefrem er hurtige og nemme, er de hver en ekstra indsats værd, der går i dem. De er et sjovt projekt til søndag eftermiddag, der giver dig en sød snack til ugen. Hvis du leder efter store, tykke, seje, klæbrige småkager fyldt med chokoladechips, er dette opskriften til dig!

Og som sædvanlig deler jeg en opskrift, der stoppede mig midt i rullen i denne uge. Disse bananmuffins med kanelstreusel topping fra Mandy i South Your Mouth fik mig til at savle i det øjeblik, jeg så dem. Jeg er vild med alt med streusel-topping, og tanken om, at noget bliver beskrevet som bananbrød med streusel-topping og vaniljecremeglasur, har mig helt med!

Når vi ser på den kommende uge, er det umuligt at ignorere det faktum, at vi lever i en verden, der er et mørkt, negativt og ofte skræmmende sted lige nu. Det er umuligt at tænde for tv’et eller scrolle gennem sociale medier og ikke blive mindet om det. Jeg bliver ofte så overvældet, at jeg bare skal helt væk fra alle medier – bare for at få en udsættelse. Det bliver bare for meget.

Jeg vil gøre noget. Jeg vil gerne hjælpe. Men selvom jeg indser, at jeg ikke kan påvirke de store ting, arbejder jeg hårdt for i det mindste at starte med de små ting. Det er det hele, “vær en let” ting.

Afspejle venlighed i dine interaktioner. Smil til folk, du passerer. Giv folk nåde, når de har brug for det – også selvom de ikke fortjener det. Være taknemmelig. Hold døren for personen bag dig. Fortæl en fremmed at have en god dag.

Disse ting virker så enkle og grundlæggende, men de er (i hvert fald for mig) en fantastisk måde at vise venlighed og medfølelse til andre. Og selvom jeg håber, at disse handlinger hjælper og inspirerer andre, ved jeg, at disse ting også hjælper mig. Når du skaber venlighed og positivitet, vil du opdage, at det kommer tilbage. Og vi er alle nødt til at starte et sted… så hvorfor ikke starte med venlighed.

Søndagsaften: Nem Hamburger Stroganoff

Denne opskrift fangede mig i denne uge…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *