Top 10 sydlige bidopskrifter fra 2022

Da endnu et år går på hæld, er det sjovt at se tilbage på 2022 for at se, hvad I alle lavede fra SouthernBite.com. Og selvom de bedste opskrifter for det meste forblev de samme som tidligere år, så vi et par spændende shake-ups i år.

Den mest populære opskrift er blevet ved med at være den mest populære i de sidste 5 år! I elsker bare de ting.

Mere end noget andet gør det mig bare super stolt og taknemmelig at se tilbage. Jeg er taknemmelig for muligheden for at komme på arbejde og gøre noget, jeg elsker hver eneste dag. Jeg er taknemmelig for, at hver dag giver mig mulighed for at arbejde på at få familier tilbage omkring aftensmadsbordet. Men mest af alt er jeg taknemmelig for hver og en af ​​jer. Du er grunden til, at jeg får gjort noget så utroligt hver eneste dag.

Det faktum, at jeg kommer til at gøre alle disse ting (og lever af det) på grund af jer er bestemt ikke tabt for mig. Min succes skyldes dig! Og jeg kunne ikke være mere taknemmelig for, at I alle kommer tilbage til siden hver uge og leder efter noget lækkert.

2023 bliver et sjovt og spændende år for Southern Bite. Vi har masser af gode opskrifter på vej, meget mere videoindhold og endda et nyt sted, du vil komme til at se mig på din fjernsynsskærm, alt sammen i butikken i de næste par måneder.

Er der noget særligt, du gerne vil se mere af? Er der en opskrift, du virkelig vil have mig til at lave til dig? Fortæl mig det i kommentarerne nedenfor!

Meget kærlighed! – Stacey


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *