Top 10 sydlige bidopskrifter i 2021

Top 10 sydlige bidopskrifter i 2021

Da endnu et år er ved at være slut, er det sjovt at se tilbage for at se, hvad I lavede fra SouthernBite.com. Og selvom de bedste opskrifter for det meste forblev de samme som tidligere år, så vi et par rystelser. Den mest populære opskrift er blevet ved med at være den mest populære i de sidste 4 år! I elsker bare de ting.

Mere end noget andet gør det mig bare taknemmelig at se tilbage. Jeg er taknemmelig for muligheden for at komme på arbejde og gøre noget, jeg elsker hver eneste dag. Jeg er taknemmelig for muligheden for at få folk samlet omkring bordet. Men mest af alt er jeg taknemmelig for hver og en af ​​jer.

Det faktum, at jeg kommer til at gøre alle disse ting (og lever af det) på grund af jer er ikke tabt på mig. Min succes skyldes dig! Og jeg kunne ikke være mere taknemmelig for, at I alle kommer tilbage til siden hver uge og leder efter noget lækkert.

Vi har store ting i vente til Southern Bite i 2022! STORE TING! Og jeg håber, at I alle vil fortsætte med at være med mig på denne skøre, fantastiske, vidunderlige, smukke rejse! Meget kærlighed! – Stacey

2020: Flødemajsbrød

2020: Simpel agurk- og løgsalat

2020: Slow Cooker Oksekød Tips og ris

Skivecrememajsbrød med honning

2020: Hot Water Cornbread

Ananasjuicekage i serveringsfad

2020: Sydlige stegte majs

Skål med bønner fra det sydlige Lima

2020: Hamburger Steaks

Scoop af Ultimate Green Bean Casserole

2020: Ultimate Green Bean Casserole

2020: Ananasjuicekage

Stegt majs i støbejernsgryde

2020: 5 ingrediens oksekød Enchiladas

5 Ingrediens Enchiladas tages fra ovnen

2020: Ultimate Chicken Spaghetti

Nærmere billede af Ultimate Chicken Spaghetti

Se tidligere års lister: 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *